В Житомирській області рятувальники відчинили двері квартири,в якій знаходилась травмована власниця у непритомному стані

В Житомирській області рятувальники відчинили двері квартири,в якій знаходилась травмована власниця у непритомному стані

10.01.16 14:45 0 531
5 січня о 00:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що терміново необхідна допомога рятувальників для відкривання вхідних дверей квартири в одній із пʼятиповерхівок м.Житомира. До місця виклику негайно виїхали бійці аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області у складі 6 чоловік на спеціальному автомобілі.

Вони встановили, що оселя знаходиться на 3-му поверсі. Господарка квартири на стукіт не відповідала та двері не відчиняла. За допомогою гідравлічного інструменту та бензорізу бійці ДСНС зуміли швидко відчинити замкнені двері. Власниця знаходилась в коридорі, на відстані 5 м від вхідних дверей, у напівпритомному стані. З’ясувалось, що йдучи по квартирі господарка впала, зламала ногу та втратила свідомість.

Рятувальники допомогли транспортувати жінку до карети швидкої допомоги, після чого її було госпіталізовано до травматологічного відділення однієї з лікарень м. Житомир.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ