В Житомирській області 2 відділення рятувальників ліквідували пожежу в житловому будинку

В Житомирській області 2 відділення рятувальників ліквідували пожежу в житловому будинку

10.01.16 13:23 0 607
5 січня о 14:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у м.Житомирі горить приватний житловий будинок. Вже через 10 хвилин до місця події прибули вогнеборці 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Було з’ясовано, що вогнем охоплений дах будинку. Швидкому розповсюдженню вогню сприяли пізній виклик рятувальників та дерев’яне оздоблення даху. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення щодо залучення ще одного відділення вогнеборців 1-ї ДПРЧ для ліквідації надзвичайної події.

Силами рятувальників на чолі з керівництвом оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області пожежу локалізовано о 14:46. Ліквідовано о 17:03. Також вогнеборці врятували домашнє майно в помешканні та не допустили перекидання вогню на поруч розташований будинок.

Внаслідок пожежі знищено покрівлю, перекриття та пошкоджено деякі речі домашнього вжитку.

Загалом до ліквідації надзвичайної події були задіяні 11 чоловік особового складу вогнеборців та 2 одиниці спеціальної пожежно-рятувальної техніки.

За попередньою інформацією займання почалося від пічки, що розташована в приміщенні кухні. Остаточна причина пожежі наразі встановлюється фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ