Австрійське телебачення у Житомирі

Австрійське телебачення у Житомирі

10.01.16 14:11 0 586
Нещодавно до Житомира завітав кореспондент Австрійського національного телебачення і радіо Крістіан Фердинанд Вершютц.

У рамках візиту іноземний кореспондент поспілкувався із першим заступником голови Житомирської ОДА Геннадієм Дмитренком щодо роботи зі створення сприятливого інвестиційного клімату в області.

Геннадій Дмитренко наголосив, що взірцевим прикладом безпосередньої роботи з інвестором є співробітництво з швейцарською компанією ДП «Евроголд Індестріз ЛТД». В результаті вирішення проблемних питань забезпечено не тільки стабільну роботу інвестора, але й заплановано будівництво додаткових виробничих потужностей (створення близько 200 робочих місць).

З метою активізації інвестиційної діяльності, налагодження економічних зв'язків з іноземними підприємствами та організаціями обласною державною адміністрацією було підготовлено та направлено листи дипломатичним установам України за кордоном з інформацією про інвестиційні пропозиції (проекти) області, незадіяні виробничі приміщення та вільні земельні ділянки, що пропонуються для потенційних інвесторів.

В розмові з журналістом Австрійського національного телебачення і радіо Геннадій Дмитренко зазначив, що в облдержадміністрації сформовано пакет пропозицій, який надіслано інвестиційним компаніям та фондам для розгляду на предмет можливості реалізації інвестиційних проектів на території області.

Довідково:

Меморандуми про співпрацю між підприємствами та облдержадміністрацією підписані по наступним проектам, які успішно реалізуються:

-ТОВ «Кромберг енд Шуберт Житомир»;

-групи компаній «Агроінвестконтакт» (АІК) – «Високопродуктивне сільське господарство»;

-ТОВ «Greentech» – відновлення роботи Червоноармійського льонозаводу;

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: біля ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ