В Житомирській області на пожежі загинула 81-річна жінка

В Житомирській області на пожежі загинула 81-річна жінка

10.01.16 10:27 0 612
6 січня о 11:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку, що у с. Великий Молодків Новоград-Волинського району. До місця події було негайно направлено відділення рятувальників 10-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Було встановлено, що осередок займання знаходиться в одній із житлових кімнат, горить ліжко та 2 м2 підлоги. Також в будинку спостерігалося значне задимлення. Під час гасіння пожежі на ліжку знаходилося бездиханне тіло 81-річної власниці споруди.

Пожежу було локалізовано о 11:29 та ліквідовано о 11:48. Рятувальники не допустили подальшого розповсюдження вогню по всій площі оселі. У результаті пожежі вогнем знищено ліжко, 2 м2 підлоги та пошкоджено домашні речі.

До ліквідації надзвичайної події залучалось 5 чоловік особового складу вогнеборців та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки.

Ймовірною причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення. Наразі остаточні обставини виникнення пожежі та загибелі людини встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: «Культурний десант» у ...

КОМЕНТАРІ