В Житомирській області під час пожежі у житловому будинку загинув 67-річний чоловік

В Житомирській області під час пожежі у житловому будинку загинув 67-річний чоловік

10.01.16 12:16 0 543
8 січня о 16:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку, що розташований на одній із вулиць м. Коростень.

До місця події було негайно направлено черговий караул рятувальників 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Було встановлено, що осередок займання знаходиться в житловій кімнаті, на ліжку. Також в будинку спостерігалося значне задимлення.

Під час проведення розвідки всередині помешкання ланкою газодимозахисної служби було виявлено непритомного чоловіка, який лежав на ліжку без ознак життя. Його вогнеборці винесли назовні, де працівники екстреної медичної допомоги встановили факт смерті. Як з’ясувалося, загиблий чоловік, 1949 р.н., винаймав житло та проживав сам.

Силами рятувальників не допущено подальшого розповсюдження вогню по всій площі оселі. Пожежу локалізовано о 16:22, ліквідація відбулась о 16:30. Внаслідок пожежі знищено ліжко та деякі домашні речі.

Загалом до ліквідації надзвичайної події були задіяні 4 чоловіки особового складу вогнеборців та 1 одиниця спеціальної пожежно-рятувальної техніки.

Ймовірною причиною пожежі стало паління у ліжку. Наразі правоохоронними органами встановлюється остаточна причина загоряння.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ