В Чернівецькій області рятувальники отримали новий бойовий одяг

В Чернівецькій області рятувальники отримали новий бойовий одяг

10.01.16 08:02 0 518
5 січня в Кіцманському районному відділі Управління ДСНС України у Чернівецькій області пройшов урочистий захід, на якому рятувальникам було вручено новий бойовий одяг. На заході були присутні начальник Управління ДСНС підполковник служби цивільного захисту Сергій Михайлюк, в.о. першого заступника Кіцманської районної державної адміністрації Юрій Косар, керівництво та особовий склад Кіцманського РВ Управління ДСНС.

Проведення такої зустрічі стало можливим завдяки плідній співпраці рятувальників та Кіцманської районної ради. Саме Кіцманська РДА виділила кошти на загальну суму 39 280 грн., на які було закуплено 8 комплектів бойового одягу для рятувальників. Під час заходу Юрій Косар повідомив, що органи місцевого самоврядування тісно співпрацюють з працівниками Кіцманського РВ Управління ДСНС і в подальшому також проводитиметься робота щодо покращення матеріально-технічного забезпечення вогнеборців. «Разом з рятувальниками ми намагаємося якнайкраще захистити життя та майно наших громадян від різноманітних стихійних лих» - сказав Юрій Косар.

Перед закупівлею бойового одягу вогнеборці проводили його випробування, по завершенню якого колективно було визначено, що одяг відповідає всім стандартам та може використовуватися рятувальниками під час виконання завдань за призначенням.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: ...

КОМЕНТАРІ