Буковина: будьте обережні! (+фото)

Буковина: будьте обережні! (+фото)

10.01.16 09:56 0 893
На Різдво синоптики прогнозують складні погодні умови!

За повідомленням Гідрометцентру України, 7-8 січня в Україні очікуються складні погодні умови:

в Кіровоградській, Полтавській, Харківській, 8 січня і в Сумській областях сильний сніг та мокрий сніг, хуртовини, замети, в південних, Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях сильний дощ та мокрий сніг; місцями налипання мокрого снігу та ожеледь; у західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях помірний сніг, місцями хуртовина.

Правоохоронці нагадують водіям про необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху. В умовах снігопаду необхідно користуватися ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), дотримуватися швидкісного режиму та правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки).

Будьте обережні під час руху по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій. Якщо виникає необхідність зупинитися, знижуйте швидкість поступово. А при зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію.

Крім того, рекомендуємо водіям під час ускладнення погодних умов за можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим хто виїхав бути максимально уважними за кермом.

Прес-служба відділу безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності Національної поліції в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі відбувся ...

КОМЕНТАРІ