У Волинській області рятувальники навчають громадян правил пожежної безпеки у побуті

У Волинській області рятувальники навчають громадян правил пожежної безпеки у побуті

10.01.16 09:01 0 580
Працівники Любомльського районного відділу управління ДСНС України у Волинській області разом з представниками органів місцевого самоврядування здійснили пожежно-профілактичне відпрацювання населених пунктів Бірківської сільської ради.

Здійснюючи подвірні обходи фахівці цивільного захисту навчали громадян правил пожежної безпеки. Рятувальники закликали сільських жителів приділити максимальну увагу дотриманню протипожежних правил під час обігріву помешкань, експлуатації електрообладнання та зазначили, що період новорічних та Різдвяних свят — не привід ігнорувати елементарні вимоги безпеки.

Співробітники ДСНС особливу увагу зосередили на помешканнях, де проживають багатодітні сім’ї, одинокі громадяни літнього віку та особи, які опинилися у складних життєвих обставинах. З дозволу господарів рятувальники вивчали протипожежний стан помешкань, а виявляючи недоліки, рекомендували шляхи їх усунення. У зв'язку з різким пониженням температури рятувальники застерегли громадян від тривалого перебування на морозному повітрі та нагадали, як запобігти переохолодженню організму та обмороженню кінцівок.

Рятувальники розповсюдили серед населення листівки з правил безпеки та оновили інформаційні стенди у місцях масового перебування людей, за допомогою обласного телебачення звернулись до глядачів з проханням дбати про пожежну безпеку в оселях, берегти своє здоров’я та життя.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: США підозрюють Росію у ...

КОМЕНТАРІ