Інформація про замінування

Інформація про замінування "Житомирських ласощів" виявилася хибною (ОНОВЛЕНО,)

10.01.16 10:04 0 722
Станом на 16.00 працівники поліції завершили огляд території та приміщень кондитерської фабрики. У результаті вилучено піротехніку та пляшки, ймовірно, із коктейлями Молотова. Водночас повідомлення про замінування підприємства не підтвердилося.

5 січня о 9.10 до поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування підприємства по вул. Щорса в обласному центрі.

На місце події прибули слідчо-оперативні групи ГУНП та Житомирського відділу поліції, вибухотехніки та кінологи. На вул. Щорса частково було обмежено рух автотранспорту, об'їзд здійснювався по вул. Домбровського та Я. Гамарника.

Правоохоронці провели евакуацію працівників й інших осіб, які перебували в адміністративних і виробничих приміщеннях.

Під час огляду підприємства поліцейські виявили три предмети, зовні схожі на піротехнічні вироби. В одному з приміщень фабрики було виявлено 3 закорковані ганчір'ям скляні пляшки з рідиною, схожі на коктейлі Молотова, та ще одну пластикову зі світло-коричневою речовиною із запахом бензину.

Окрім того, з території фабрики поліцейські вилучили гільзи, ймовірно, від мисливських набоїв, кілька бронежилетів, металеві та дерев'яні кийки. Усе виявлене нині направлено на експертне дослідження.

Інформація про замінування не знайшла свого об'єктивного підтвердження. Відповідні відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Нині тривають заходи щодо встановлення автора неправдивого повідомлення.

За чинним законодавством подібні дії караються позбавленням волі на термін від 2 до 6 років.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: в ...
Наступна новина: Чернівці: Міське управління ...

КОМЕНТАРІ