Хмельницькі правоохоронці по «гарячих слідах» розшукали зловмисника,який викрав частину залізничної колії

Хмельницькі правоохоронці по «гарячих слідах» розшукали зловмисника,який викрав частину залізничної колії

10.01.16 09:47 0 687
38-річний житель одного із сіл Хмельницького району підозрюється у крадіжці 12 метрів залізничного полотна на перегоні між станцією Богданівці та містом Хмельницьким.

За кілька днів до вчинення злочину чоловік звільнився із залізниці, де певний час працював. Коли проїжджав повз недіючу колію, яка перебувала в частково розібраному стані, чоловікові спало на думку поживитися за рахунок свого колишнього роботодавця.

Оскільки власного вантажного транспорту у чоловіка не було, він звернувся до товариша, у якого був вантажний мікроавтобус, і попросив його допомогти перевезти рейси додому. Запевнив, що все законно. Мовляв, під час розрахунку на підприємстві йому дозволили забрати їх собі.

Тож чоловіки приїхали на перегін між станцією Богданівці та містом Хмельницьким, де порізали на частини і завантажили в автомобіль близько 12 метрів залізничного полотна.

Працівники залізниці крадіжку виявили майже одразу і звернулись до Хмельницького відділення поліції. Правоохоронці вийшли на підозрюваного за «гарячими слідами» — відбитки автомобільних шин вели від місця злочину прямо до його будинку. Збути викрадене чоловік ще не встиг.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині спецрежим з ...
Наступна новина: Закарпаття: прокуратура ...

КОМЕНТАРІ