На тілі нападника на поліцейську дільницю у Парижі виявили прапор «Ісламської держави»

На тілі нападника на поліцейську дільницю у Парижі виявили прапор «Ісламської держави»

10.01.16 08:37 0 2455
Французька прокуратура розпочала розслідування за статтею тероризм після того, як поліція застрелила чоловіка, що намагався атакувати поліцейський відділок у Парижі. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Паризький прокурор Франсуа Молін повідомив 7 січня, що на тілі чоловіка був знайдений листок з зображенням прапора угруповання «Ісламська держава» і написом арабською мовою про взяття цим угрупованням відповідальності за напад.

Раніше у четвер французька поліція застрелила чоловіка, коли він намагався потрапити у поліцейський відділок. Він був одягнений у підроблений пояс смертника, мав ніж і дроти на тілі.

Речник французького МВС раніше повідомляв, що чоловік, можливо, мав на собі пояс з вибухівкою, коли він намагався увійти у поліцейський відділок, вигукуючи «Аллагу Акбар».

Стрілянина сталася незабаром після того, як президент Франції Франсуа Олланд вшанував пам’ять поліцейських, загиблих при виконанні службових обов’язків, у тому числі трьох поліцейських застрелених у січні минулого року.

Інцидент стався у річницю нападів бойовиків у минулому році на редакцію сатиричного журналу Charlie Hebdo у французькій столиці.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Волинська область: протягом ...

КОМЕНТАРІ