В Івано-Франківській області рятувальники надали допомогу людям

В Івано-Франківській області рятувальники надали допомогу людям

10.01.16 09:58 0 548
7 січня о 16:00 на пункт зв’язку ДПРЧ-14 міста Косів поступило повідомлення з проханням витягнути із кювету легковий автомобіль «Рено» в місті Косів по вулиці Над Гуком, оскільки існує загроза перекидання транспортного засобу. Працівники пожежно-рятувальної служби витягнули автомобіль на проїжджу частину дороги.

О 19:58 на пункт зв’язку ДПРЧ-3 міста Галич поступило повідомлення з проханням витягнути із кювету легковий автомобіль «Форд ескорт» в селі Дем’янів Галицького району, оскільки в машині перебували діти. Рятувальники одразу ж вирушили до місця виклику та витягнули автомобіль на дорогу.

О 20:44 на пункт зв’язку ДПРЧ-11 міста Надвірна поступило повідомлення з проханням витягнути із кювету легковий автомобіль «Опель-аскона» в селі Пнів Надвірнянського району. Працівники пожежно-рятувальної служби знову витягнули автомобіль на проїжджу частину дороги.

8 січня, о 00:55 до оперативно-координаційний центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення ід громадянки 1976 р.н. з проханням відчинити вхідні двері квартири по вулиці Миколайчука о обласному центрі. Зі слів жінкиоскільки в квартирі зачинився чоловік і не виходить на зв'язок.Рятувальники проникли в квартирута відчинили вхідні двері, чоловік знаходився в задовільному стані.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі відбувся ...
Наступна новина: Хмельницька область: в ...

КОМЕНТАРІ