В Івано-Франківській області надання допомоги

В Івано-Франківській області надання допомоги

10.01.16 13:32 0 619
8 січня о 12:48 до оперативно-координаційного центру УДСНС в області надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по визволенні голуба, що заплутався в гілках дерев під автомобільним мостом по вул. Незалежності в місті Івано-Франківську. Працівники пожежно-рятувальної служби ДПРЧ-1 м. Івано-Франківськ за допомогою багра звільнили голуба від гілок дерев.

8 січня о 13:15 до оперативно-координаційного центру УДСНС в області надійшло повідомлення з проханням надати допомогу у відчиненні вхідних дверей квартири по вулиці С. Бандери в Івано-Франківську, оскільки 85-літня власниця впала та не могла самостійно підвестись. Працівники пожежно-рятувальної служби ДПРЧ-1 м. Івано-Франківськ по встановленій автодрабині через балкон на 5-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку проникли в середину, відчинили вхідні двері та допомогли потерпілій підвестися. Жінка знаходилась у задовільному стані.

8 січня о 14:35 до оперативно-координаційного центру УДСНС в області надійшло повідомлення з проханням надати допомогу у відчиненні вхідних дверей квартири по вул. С.Галечко в Івано-Франківську, оскільки 88-літня жінка впала та не могла самостійно піднятись. Працівники пожежно-рятувальної служби ДПРЧ-1 м. Івано-Франківськ допомогли потерпілій підвестися. Жінка знаходилась у задовільному стані.

8 січня о 15:48 на пункт зв’язку ДПРЧ-5 м. Тлумач від чергового фельдшера Тлумацької ЦРЛ надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по витягуванню автомобіля з кювету на автодорозі сполученням Снятин - Тязів, поблизу села Палагичі Тлумацького району. Працівники пожежно-рятувальної служби оперативно прибули до місця виклику, поставили автомобіль «Chevrolet «Aveo» на колеса та витягли його на проїжджу частину дороги.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ