На Закарпатті вже функціонує 26 пунктів обігріву

На Закарпатті вже функціонує 26 пунктів обігріву

10.01.16 11:13 0 569
Через погіршення погодних умов, які спостерігаються впродовж останніх днів оперативно-рятувальна служба Закарпатської області спільно з органами місцевого самоврядування вже встановили 26 пунктів обігріву у сімох адміністративно-територіальних одиницях області. У переважній більшості вони знаходяться на базі медичних установ, центрів служби соціального захисту, пожежно-рятувальних підрозділів та власне мобільних пунктів обігріву підрозділів ДСНС України.

Тут громадяни можуть зігрітися та попити гарячого чаю, а зокрема в Ужгороді, представники Товариства Червоного Хреста надають і гуманітарну допомогу. Люди без постійного місця проживання та малозабезпечені, а також громадяни похилого віку можуть отримати теплий одяг.

Станом на 5 січня за допомогою в пункти обігріву вже звернулося 370 людей.

За попередніми прогнозами синоптиків на період найближчим часом в області спостерігатиметься покращення синоптичної ситуації, місцями позначки термометрів фіксуватимуть температуру повітря з позначкою плюс, однак вже з Водорхреща на Закарпаття повернеться справжня зима.

Тому рятувальники радять громадянам дотримуватися правил пожежної та особистої безпеки, особливо в умовах низьких температур, а також берегти життя своїх рідних і близьких.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ