Розгляд запитів на інформацію у прокуратурі Вінницької області за 2015 рік

Розгляд запитів на інформацію у прокуратурі Вінницької області за 2015 рік

10.01.16 16:23 0 632
На виконання п.10 ч.1 ст.15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» прокуратурою області узагальнено стан розгляду запитів на інформацію.

Начальник відділу організації прийому громадян, розгляду звернень і запитів прокуратури області Віта Вакар, зауважила, що до органів прокуратури Вінницької області упродовж 2015 року надійшло 236 інформаційних запитів, з яких розглянуто - 196, 39 - надіслано належним розпорядникам.

Прокуратурами районного рівня розглянуто 79 запитів.

За результатами розгляду 134 інформаційних запитів надано інформацію, роз’яснено вимоги законодавства за результатами розгляду 53 запитів, у 9 випадках у наданні інформації відмовлено, зокрема, в 2 з питань досудового розслідування, 4 - з кадрових питань, 1- з питань про надання статистичної інформації.

Запитувана інформація стосувалася питань досудового розслідування - 52, організаційно - розпорядчої діяльності - 20, з кадрових питань - 40, щодо представництва інтересів громадян та держави в суді - 7 та підтриманням державного обвинувачення в суді - 4.

Більшість запитів надійшло від громадян – 78. Від засобів масової інформації отримано 14 запитів, від громадських організацій - 4, від інших юридичних осіб - 7.

Значна кількість запитів надійшла до прокуратури області електронною поштою – 71, поштовим зв’язком отримано 10 запитів, на особистому прийомі – 2.

Органи прокуратури області і надалі забезпечуватимуть доступ до публічної інформації у визначених законодавством межах.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ