На Вінничині у Могилеві-Подільському фіскали вилучили більше двох тонн фальшивої горілки та коньяку (+фото)

На Вінничині у Могилеві-Подільському фіскали вилучили більше двох тонн фальшивої горілки та коньяку (+фото)

10.01.16 10:39 0 547
Сурогатні алкогольні напої елітних сортів не потраплять на новорічні столи вінничан. Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області у приватному помешканні жителя Могилева-Подільського вилучили велику партію горілки, коньяку та віскі, що готувалася до реалізації на території області.

Горілчаний та коньячний фальсифікат виготовлявся в господарській будівлі зловмисника. Саме тут в ході санкціонованого обшуку за ухвалою суду виявлено та вилучено більше 2 тисяч літрів готової продукції, фасованої у тетрапакети, спирт та обладнання для її виготовлення, тару для пакування. В ході ще одного обшуку в рамках кримінального провадження фіскали вилучили понад 60 літів віскі без марок акцизного податку встановленого зразка. Власник помешкання, де вилучена незаконна продукція – також мешканець Могилева-Подільського, неодноразово здійснював реалізацію алкогольного фальсифікату через мережу Інтернет та службами кур'єрської доставки.

Загалом в ході проведених заходів співробітниками фіскальної служби вилучено незаконної продукції на орієнтовну близько 1 млн. грн., в тому числі підакцизних товарів майже на 800 тис. грн.

- Вилучення відбулося в рамках загальнодержавних операцій «Акциз-2016» та «Рубіж-2016», - відзначає заступник начальника оперативного управління ГУ ДФС у Вінницькій області Андрій Король. За його словами, заходи в рамках даних операцій спрямовані на вивільнення ринку для легальної підакцизної продукції, що виготовлена зі сплатою акцизного податку, а також недопущення переміщення товарів підакцизної групи поза митним контролем.

Головне управління ДФС у Вінницькій області









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: З початку січня на пожежах ...

КОМЕНТАРІ