Очільники області та міста привітали вінничан з Різдвом Христовим (+фото)

Очільники області та міста привітали вінничан з Різдвом Христовим (+фото)

10.01.16 10:13 0 590
7 січня Спасо-Преображенський кафедральний собор традиційно зібрав вінничан на святкове богослужіння. Очолив урочисту службу митрополит Вінницький і Барський Симеон.

Аби розділити з вірянами радість Різдва Христового та привітати прихожан зі святом, до храму завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, перший заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська та Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

По завершенню богослужіння керівники області та міста звернулися до усіх присутніх з вітальним словом.

«Цього року ми, як ніколи, чекали Різдвяної зірки, яка повертає нас у дитинство. Рік був дуже непростим, але найбільша цінність у тому, що ми рухаємося вперед. Можливо, історія колись розкаже про тих, хто творив країну в такий нелегкий час. Та вінничани мають бути горді, що Вінниччина демонструє Україні свою єдність, - зазначив, вітаючи вірян зі святом, голова облдержадміністрації Валерій Коровій. – Ми в цьому році повернули дуже багато храмів у власність Української Православної Церкви, ми багато молились Богу і просили миру - заради нашого майбутнього, заради наших дітей та онуків. І в ці святкові дні я щиро бажаю кожному віри, любові й родинного затишку».

З вітальними словами до прихожан звернулися також перший заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська та Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Традиційно керівники області та міста вручили громаді храму квіти та кошик достатку.



























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ