Рівненська область: щоб всі бажання здійснилися... Діти Рівненських рятувальників побували в світі чарівної новорічної феєрії

Рівненська область: щоб всі бажання здійснилися... Діти Рівненських рятувальників побували в світі чарівної новорічної феєрії

10.01.16 17:10 0 673
05 січня Головне управління ДСНС України у Рівненській області стало ініціатором та організатором передріздвяного святкового дійства для дітей співробітників Держслужби з НС. Малечу рівненських рятувальників феєричне дійство зібрало під дахом обласного академічного театру ляльок і, як годиться, подарувало безліч позитивних емоцій, цікавих знайомств і подарунків.

Не забули працівники ДСНС і про своїх добрих друзів – дітей вимушених переселенців зі Сходу країни, з якими по декілька разів на місяць зустрічаються та проводять для них різноманітні акції та цікавий відпочинок.

Близько двох сотень дітей в різноманітних новорічних костюмах казкових героїв та персонажів мультфільмів поспішали на зустріч із Дідом Морозом, Снігуронькою та численними казковими героями, а ті, у свою чергу, підготували для гостей надзвичайно теплу зустріч, перемежовану цікавими вікторинами, конкурсами, декламаціями, пісенними виступами та повчальною виставою.

Перш за все перед присутніми виступив помічник начальника Головного управління підполковник служби цивільного захисту Віктор Козак. За дорученням керівника Служби порятунку Рівненщини полковника служби цивільного захисту Сергій Крука він привітав присутніх із новорічними святами, побажав безлічі гараздів, добробуту, здоров’я й щастя, а також запевнив малечу, що вони для батьків — найдорожчий скарб у житті.

Після знайомства з офіцером ДСНС до дітвори вийшли герої сучасних мультфільмів. Дідуся Мороза та Снігуроньку малеча зустріла радісними оваціями й вигуками. Дідусева помічниця Снігуронька допомогла організувати численні вікторини й конкурси, переможці яких отримували подарунки. Дітки декламували вірші, співали пісень й демонстрували інші здібності, аби отримати від Діда Мороза справді заслужену винагороду. Зрештою, без подарунків не залишився ніхто. Адже керівництво обласного управління ДСНС завчасно потурбувалося, щоб дітки працівників Служби порятунку та запрошених гостей отримали максимум позитиву від новорічного заходу.

Разом з тим, колектив Рівненського обласного академічного театру підготував для юних глядачів повчальну новорічну виставу про здійснення усіх бажань, які неодмінно повинні бути добрими, шляхетними, світлими, як і втілений в життя задум організувати для діточок рятувальників справжню новорічну казку, яка неодмінно завітає в гостини й наступного року.

Окрім всього, на дітей на вулиці чекав справжній пожежно-рятувальний автомобіль та співробітники ДСНС, які дозволили дітворі посидіти за кермом спец автомобіля, продемонстрували аварійно-рятувальне спорядження та розповіли про свої будні.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ