У Львівській області повідомлення про ожеледицю на дорогах

У Львівській області повідомлення про ожеледицю на дорогах

10.01.16 16:28 0 573
6 січня за повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області очікується хмарна погода з проясненнями. Часом невеликий мокрий сніг. Слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південний 5 – 10 м/с. Температура повітря вдень від 3°С морозу до 2°С тепла.

На Львівщині з 6 по 10 січня очікуються складні погодні умови: часом опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Подекуди налипання мокрого снігу та ожеледь. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі 3 – 9° С морозу. В період з 9 по 10 січня очікується підвищиться до 0 – 6°С морозу, вдень від 3° морозу до 4° тепла.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян з проханням дотримуватися елементарних правил безпечної поведінки, зокрема під час керування автомобілем. Нагадуємо, що при ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці. Шановні громадяни!

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних, і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Розгляд запитів на ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ