Тернопіль: благодійний фонд «Карітас» організував для вимушених переселенців Святу вечерю

Тернопіль: благодійний фонд «Карітас» організував для вимушених переселенців Святу вечерю

10.01.16 12:56 0 701
В переддень Різдва Христового благодійний фонд «Карітас» організував святкову вечерю для вимушених переселенців зі Сходу та Криму. Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк) благословив різдвяні страви та освятив шопку, яку встановили у благодійній їдальні фонду. Участь у спільній вечері взяв міський голова Тернополя Сергій Надал. Очільник міста подякував священнослужителям за допомогу потребуючим та побажав усім миру, добробуту та благополуччя.

«Кожен з нас із надією і радістю чекає Нового року та Різдва. Це час для родинного спілкування, час для підсумків і нових планів. На жаль це свято багато родин не можуть зустріти у рідному місті, у рідній оселі. У нашому місті перебуває чимало вимушених переселенців. Хочеться, щоб вони відчували нашу допомогу і підтримку, – зауважив Сергій Надал. – в першу чергу я дякую благодійному фонду «Карітас» за організацію цієї Святої вечері. Адже тут панує справжній родинний дух Різдва. Нехай добро, яке ви робите людям, повернеться вам сторицею».

Генеральний директор Тернопільського благодійного фонду «Карітас» отець Андрій Марчук наголосив, що святкова вечеря це нагода поділитися традиціями святкування одне з одним та підтримати людей, котрі ці святкові дні змушені проводити далеко від рідних домівок.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: Ужгородські патрульні ...

КОМЕНТАРІ