Тернопілля: на Зборівщині 11 малозабезпечених родин напередодні Різдва отримали допомогу

Тернопілля: на Зборівщині 11 малозабезпечених родин напередодні Різдва отримали допомогу

10.01.16 08:01 0 585
Різдвяні свята – це той унікальний період, коли зникають усі бар'єри, що відділяють в нашому суспільстві багатих від бідних, здорових від хворих, сильних від слабких, літніх від молодих.

Існує гарна традиція – за родинним різдвяним столом лишати одне місце вільним – воно чекає на подорожуючого, чи загубленого, чи самотнього, чи бідного. Цього місця серед нас потребують і заслуговують ті, хто не в змозі відчути повноту свята, тому що опинився за волею долі у складних життєвих обставинах.

На Зборівщині проживає 11 таких родин. Повірити у різдвяне диво їм допомогли Вікторія Яворська. Ірина Рудь та Петро Качор. Напередодні Різдва Вікторія розмістила список дітей із кризових родин та їхні потреби на своїй персональній сторінці у Facebook і запросила долучитися до доброї справи усіх небайдужих.

Вже 5 січня, зібравши продукти харчування, солодощі, миючі та засоби особистої гігієни, а також одяг, волонтери вирушили в дорогу. За сприяння голови районної державної адміністрації Ігоря Яворського, вони побували з подарунками в родинах сіл Озерна, Осташівці, Вільшанка, Оліїв, Лопушани, Гарбузів, Серетець, Манюки, Дітківці та Гаї Розтоцькі, що у Зборівському районі.

Сім'ї також відвідали працівники служби у справах дітей райдержадміністрації і районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

У ці святкові дні Різдва Христового, коли з Вифлеємської печери засяяло світло, нехай маленький Ісусик поверне сторицею добро тим, хто творить його своєму ближньому, а любов Божа та Його милосердя відкриють шлях до небесної радості.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ