У Рівненській області вогнеборці врятували від знищення вогнем житловий будинок,дві господарчі будівлі та вісім свійських тварин

У Рівненській області вогнеборці врятували від знищення вогнем житловий будинок,дві господарчі будівлі та вісім свійських тварин

10.01.16 14:52 0 573
07 січня 2016 року о 02:35 до чергової служби за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві села Жалин Костопільського району.

Загоряння сталося на горищі цегляної господарчої будівлі, розмірами 10х6 метрів, критої шифером. Для ліквідації пожежі залучалося чергове відділення 19-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Костопіль, а також дві пожежні автоцистерни місцевих пожежних команд сіл Підлужне та Яполоть.

По прибуттю на місце виклику рятувальники негайно провели оперативне розгортання та подали на гасіння три водяних стволи. Завдяки тактично-правильним діям вогнеборців, вдалося не дати вогню поширитися всередину. Пожежу локалізовано о 03:51, а ліквідовано о 06:50. До гасіння було залучено 3 автоцистерни та 6 рятувальників.

Вогонь знищив частину покриття та перекриття будівлі. Пожежа виявилася складною через значний розмір самої будівлі, а також велику кількість горючих матеріалів, що знаходилися на горищі. Під час ліквідації пожежі з палаючої господарчої будівлі бійці ДСНС врятували вісім свійських тварин (коня, теля, двох корів та четверо свиней), а також не допустили поширення полум’я на поряд розташований житловий будинок і дві господарчі будівлі. Причина пожежі встановлюється.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ