На Тернопіллі відбувся вибух газу

На Тернопіллі відбувся вибух газу

10.01.16 09:57 0 571
7 січня о 17:49 на пункт зв’язку до рятувальників надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про вибух газу в м. Бережани по вул. Кривоноса. На виклик негайно вирушило відділення ДПРЧ-7.

Прибувши до місця виклику встановлено, що вибух газу без подальшого горіння відбувся в житловому будинку. Внаслідок вибуху відбулося руйнування окремих елементів будинку, а саме: зруйновано 6 вікон на першому поверсі та 1 вікно на другому поверсі будинку, зруйновано 2 міжкімнатних дверей та 1 зовнішні балконні двері на другому поверсі, зірвано 4 листи шиферного покриття будинку на площі 8 м.кв., пошкоджено одну міжкімнатну стіну. Несучі елементи будинку та перекриття не пошкоджені.

Відділення прибуло до місця виклику о 18 год. 01 хв. провівши розвідку та надали допомогу у транспортуванні потерпілого власника будинку на медичних ношах до автомобіля швидкої медичної допомоги, який у наслідок події отримав травми термічні опіки ІІ-ІІІ ступеня голови, тулуба, обох верхніх кінцівок (50% тіла).

Потерпілого шпиталізовано в реанімаційне відділення Бережанської ЦРКЛ. За результатами попередньої перевірки причина вибуху встановлюється.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ