У Рівненській області рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку

У Рівненській області рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку

10.01.16 10:26 0 627
08 січня о 22:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Великий Житин Рівненського району. За вказаною адресою негайно було направлено три пожежні автоцистерни та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС у Рівненській області.

На місці виклику рятувальники з’ясували, що горить одноповерховий житловий будинок, та існує загроза поширення вогню на сусідні господарчі будівлі. Очевидно, що пожежа була пізно виявлена, адже будинок був майже повністю охоплений вогнем.

На гасіння пожежі та захист сусідніх будівель вогнеборці подали три водяні столи. Збивши трохи полум’я, рятувальники в апаратах захисту органів дихання змогли зайти у середину палаючого будинку. На щастя, людей в помешканні не було.

О 23:45 пожежу вдалося локалізувати, а в 01:20 – остаточно ліквідувати. Полум’я не встигло поширитися на поруч розташовані дві господарчі будівлі.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття та перекриття житлового будинку розміром 10х15 м, а також пошкоджено побутову техніку та речі домашнього вжитку. Наразі причина пожежі встановлюється.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ