На Тернопіллі надзвичайні події

На Тернопіллі надзвичайні події

11.01.16 13:30 0 584
9 січня о 11:56 у м. Тернопіль на автостоянці міського продовольчого ринку, на вул.Шептицького, 30, виникла пожежа вантажного автомобіля «ТАТА LPT-613». Вогнем знищено салон кабіни водія. Пожежу ліквідовано черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, під час гасіння врятовано автомобіль та матеріальних цінностей на суму близько 20 тис. грн.

9 січня о 14:08 у с. Рожанівка Заліщицького району виникла пожежа господарської будівлі на території одного з приватних господарстві. Вогнем знищено перекриття і покрівля будівлі на площі 40 м.кв. та близько 3 т. грубих кормів, пошкоджено речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговими караулами 15-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління та місцевої пожежної команди селища Товсте, під час гасіння врятовано 2 будівлі та матеріальних цінностей на суму близько 300 тис. грн.

9 січня о 18:05 у с. Смиківці Тернопільського району виникла пожежа в житловому будинку. Вогнем знищено перекриття і покрівлю будівлі на площі 8 м.кв., пошкоджено речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, під час гасіння врятовано будівлі та матеріальних цінностей на суму близько 150 тис. грн.

Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ