Різдвяні майстерки в арт-галереї «Луцьк»

Різдвяні майстерки в арт-галереї «Луцьк»

11.01.16 15:00 0 701
У межах етно-фестивалю «Різдво у Луцьку» в арт-галереї «Луцьк», що у приміщенні Палацу культури (вул.Богдана Хмельницького, 1), відбулися Різдвяні майстерки з виконання автентичних колядок та виготовлення різдвяного оберега з сіна.

Учасники заходу – родини бійців АТО, із задоволенням слухали та виконували усі настанови Ірини Богдан, керівника фольклорного гурту «Зоряниця» Луцької музичної школи №1, яка разом з учасниками колективу розповіла про різдвяні традиції та організувала інтерактив з віншування і колядування. І малеча, і дорослі віншували один одного, зичили добра, миру і якнайшвидшого повернення додому своїх близьких.

Наколядувавшись, приступили до виготовлення різдвяних янголів. Майстриня Наталка Довгалюк нагадала історію народження Ісуса Христа в сіні та вправно презентувала техніку роботи з сіном та виготовлення оберегів. Кожен з присутніх власноруч, правда при допомозі майстрині, створив різдвяних оберіг для своєї родини.

В процесі роботи куштували кутю, ласували солодащами, узваром, які люб'язно надали учасники різдвяного ярмарку, що на Театральному майдані.

На заході побували заступник міського голови Андрій Киця та депутат міської ради Алла Надточій.

Різдвяні майстерки проведено у співпраці із загальноосвітнім закладом №1 м.Луцька, де навчаються присутні на заході діти учасників АТО.

Управління культури міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ