На Івано-Франківщині стартував Всеукраїнський зимовий навчально-тренувальний збір юних рятувальників «Буковець-2016»

На Івано-Франківщині стартував Всеукраїнський зимовий навчально-тренувальний збір юних рятувальників «Буковець-2016»

11.01.16 15:15 0 658
9 січня 2016 року у Карпати, на Івано-Франківщину для участі у щорічному зимовому навчально-тренувальному зборі "Буковець-2016" з’їжджаються юні рятувальники Всеукраїнського громадського дитячого руху "Школа безпеки", а це понад 100 дітей віком від 10 до 18 років та активісти Руху із Запорізької, Миколаївської, Рівненської, Тернопільської, Житомирської та Івано-Франківської областей.

Зимовий Збір - традиційний щорічний захід Всеукраїнського громадського дитячого руху "Школа безпеки", ДСНС України та Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, проводиться вже понад 10 років в Карпатах, а в Буковці - вже вп’яте!

Діти та керівники команд очікують на зустріч з друзями-рятувальниками Івано-Франківської області, очікують нових вражень, зустрічей. Усі сподіваються на гарну спрятливу погоду.

9 січня - день заїзду учасників, планується екскурсія по селищу Буковець, організаційне засідання керівників команд та організаторів, обговорення програми проведення заходів, ввечері - вечір дружби для дітей.

Завтра, 10 січня відбудеться офіційне відкриття Збору, показові виступи та майстер-класи від професійних рятувальників, і, згідно із програмою, 10 та 11 січня - навчально-тренувальні заняття з техніки та тактики гірських сходжень; техніки пересування по снігу, наведення перил на сніжних схилах; транспортування постраждалих, надання першої медичної допомоги при травмуваннях, переохолодженні та обмороженні, базові способи протидії обмороженням, спортивні змагання тощо.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Різдвяні майстерки в ...
Наступна новина: Луцька ОДПІ: декларуємо ...

КОМЕНТАРІ