В Житомирській області під час пожежі у житловому будинку загинув 63-річний пенсіонер

В Житомирській області під час пожежі у житловому будинку загинув 63-річний пенсіонер

11.01.16 09:01 0 548
9 січня о 17:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у цегляному житловому будинку у с. Забріддя Черняхівського району. До місця події було негайно направлено черговий караул рятувальників 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Було встановлено, що осередок займання знаходиться в одній із житлових кімнат, на ліжку. Також у будинку спостерігалося не значне задимлення. Під час проведення розвідки всередині помешкання вогнеборцями було виявлено тіло чоловіка, який лежав на ліжку без ознак життя. Його бійці ДСНС винесли назовні, де працівники екстреної медичної допомоги встановили факт смерті. Як з’ясувалося, загиблий чоловік, 1952 р.н., був власником житла та проживав сам.

Силами рятувальників не було допущено подальшого розповсюдження вогню. Пожежу ліквідовано о 20:00. Вогнем пошкоджено стіни, стеля, підлога та знищено домашнє майно у кімнаті.

Загалом до ліквідації надзвичайної події були задіяні 4 чоловіки особового складу вогнеборців та 1 одиниця техніки.

Ймовірною причиною пожежі стало паління у ліжку господаря. Наразі правоохоронними органами встановлюється остаточна причина загоряння.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ