В Луцьку відбулася нарада у голови облдержадміністрації

В Луцьку відбулася нарада у голови облдержадміністрації

12.01.16 08:56 0 813
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли міський голова Микола Романюк, перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, заступники міського голови Сергій Григоренко, Юрій Моклиця, Андрій Киця, секретар міської ради Юлія Вусенко.

На нараді заслухали інформацію про роботу, проблеми, перспективи розвитку Державної міграційної служби у Волинській області. Обговорили питання сприяння створенню умов для належного виконання обов'язків міграційної служби у Центрах надання адміністративних послуг області. Також розглянули питання управлінської діяльність обласного управління мисливського та лісового господарства.

Володимир Гунчик поінформував про плани роботи голови ОДА на тиждень та закликав волинян дотримуватися правил безпеки на дорогах, у зв'язку погіршенням погодних умов, і бути обережними у побуті під час опалювального сезону.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: ...
Наступна новина: Чернівці: На ...

КОМЕНТАРІ