У Луцькій міській раді лунали колядки

У Луцькій міській раді лунали колядки

12.01.16 09:58 0 591
Світла доброзичлива атмосфера Різдвяних свят наповнила наше місто. Cьогодні робочий день у Луцькій міській раді розпочався з новорічно-різдвяних віншувань. Священнослужителі Української Православної Церкви виконали духовні піснеспіви, у яких прославляли народження Ісуса Христа, та привітали керівників міста і працівників виконавчих органів. Протоієрей Микола Бондарук висловив найщиріші вітання міському голові Миколі Романюку, його заступникам, працівникам міської ради та громаді міста від себе та керуючого Волинської Єпархії УПЦ Митрополита Ніфонта.

Протоієрей Валентин Марчук побажав, аби Бог оберігав усіх нас від різного зла, запанував мир на нашій ненці-Україні, допомагав українським військовим. “Нехай милосердний Бог дає усім нам здоров'я, щастя, мир і многих та благих літ життя”, - додав він.

Завітали з віншуваннями у міську раду й вихованці центру молодіжної і дитячої творчості “Диво”. Вони показали для працівників міської ради різдвяний вертеп.

Заступник міського голови Андрій Киця від усієї громади щиро дякував колядникам за вітання, які наповнили залу позитивною енергетикою і добром. “Дякую від себе особисто, міського голови Миколи Романюка, колективу міської ради за гарні побажання, чудові колядки. Разом з вами ми робимо хорошу справу — підіймаємо духовність наших людей”, - зазначив він.

Як і годиться господарям, заступник міського голови Андрій Киця віддячив колядникам гостинцями.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ