Волинська область: рятувальники навчають громадян правил безпеки життєдіяльності у побуті

Волинська область: рятувальники навчають громадян правил безпеки життєдіяльності у побуті

12.01.16 13:58 0 609
11 січня працівники Камінь-Каширського районного відділу УДСНС України у Волинській області провели відпрацювання Клітицької сільської ради для запобігання пожеж в житловому секторі, а також випадкам переохолодження та обмороження серед мешканців сільської місцевості.

Відвідуючи громадян за місцем проживання, співробітники служби “101” детально окреслювали основні фактори ризику, що здатні призвести до пожеж, надавали рекомендації щодо експлуатації пічного опалення, закликаючи подбати про розміщення перед топковими отворами негорючих листів, застерігали не перегрівати печі, не залишати розпалені печі без нагляду. Під час відпрацювання йшлося й про заходи електробезпеки та правильну експлуатацію сучасних опалювальних котлів та газового обладнання.

Спілкуючись із громадянами, рятувальники наголошували на вимоги особистої безпеки під час перебування на морозному повітрі, а також створення безпечних умов на території сіл, адже це є найбільш ефективні способи протидії проблемі сезонного характеру.

Фахівці ДСНС поінформували населення й про порядок дій на випадок пожежі, нагадали телефонні номери служб екстреного реагування та вручили листівки з правил безпеки життєдіяльності.

Під час відпрацювання представники ДСНС подбали про розміщення переліку вимог та рекомендацій з правил безпеки на інформаційних стендах у місцях масового перебування людей.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі до ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ