В Житомирській області вогнеборці врятували від знищення літню кухню,гараж та лазню

В Житомирській області вогнеборці врятували від знищення літню кухню,гараж та лазню

12.01.16 10:14 0 575
11 січня о 06:29 до Служби порятунку «101» смт Лугини надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі, що в селі Старосілля.

За вказаною адресою негайно виїхали вогнеборці 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вони встановили, що зазначена будівля складається із літньої кухні, лазні та гаража, що розташовані під одним дахом. Вогнем було охоплено перекриття над приміщенням літньої кухні та лазні на площі 30 кв. м. Селяни намагалися загасити займання ще до прибуття надзвичайників, проте самотужки їм це зробити не вдалося.

Одночасно з гасінням пожежі рятувальники також не допустили розповсюдження полум’я на впритул розташований гараж та житловий будинок, що знаходився на відстані близько 3м від осередку загоряння.

Силами вогнеборців пожежу локалізовано о 07:05, ліквідовано - о 09:10. Вогнем знищено 30 м 2 перекриття та пошкоджено оздоблення стін в лазні.

До ліквідації надзвичайної події залучалось 5 чоловік особового складу вогнеборців та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки.

Ймовірною причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Наразі всі обставини події встановлюються.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Рівненській області діти ...

КОМЕНТАРІ