Житомирщина: снігопад та відлига ускладнили ситуацію на автошляхах області

Житомирщина: снігопад та відлига ускладнили ситуацію на автошляхах області

12.01.16 11:06 0 668


За вихідні дні на Житомирщині зареєстровані 2 дорожньо-транспортні пригоди, в яких травмовано двоє людей.

9 січня близько 14.50 у м. Бердичеві водій автомобіля Daewoo Matiz, житель Бердичівського району, здійснив наїзд на пішохода, 23-річну дівчину, яка перетинала проїзду частину. Пішохід з отриманими тілесними ушкодженнями була доставлена до лікарні.

Цього ж дня близько 17.00 на 172 км траси Виступовичі-Житомир, поблизу села Оліївки, водій автомобіля Suzuki, 65-річний житель Житомирського району, здійснив наїзд на 55-річного житомирянина, який рухався по дорозі в попутному напрямку. Чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Правоохоронці закликають водіїв та пішоходів бути максимально обережними: снігопад та відлига ускладнили ситуацію на автошляхах області. У середині тижня очікується різке зниження температури.

Станом на 11 січня у м. Житомирі працює 17 одиниць снігозбиральної техніки. Поліцейські просять водіїв дотримуватись правил паркування, не здійснювати зупинку транспортних засобів на узбіччях вздовж доріг, аби не перешкоджати роботі комунальних служб.

Шановні водії! Зважаючи на погодні умови, утримайтесь, по можливості, від поїздок на власному авто, краще скористатись послугами громадського транспорту.

У разі необхідності використання автотранспортних засобів, будьте максимально обережні та уважніі. Дотримуйтесь безпечної швидкості та дистанції.

За складних погодних умов обов'язково враховуйте стан проїзної частини та дорожнього покриття. Мокра, брудна дорога та ожеледь на ній є тими чинниками, які збільшують гальмівний шлях транспортного засобу у кілька разів.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, не будьте байдужими, можливо завтра допомога знадобиться саме вам: викличте на допомогу аварійні служби або телефонуйте «102».

Відділ управління превентивної діяльності ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ