У Козівському районі та у м.Тернопіль рятувальники залучалися до ліквідації наслідків ДТП

У Козівському районі та у м.Тернопіль рятувальники залучалися до ліквідації наслідків ДТП

12.01.16 12:21 0 583
10 січня о 15:00 на автодорозі між селами В.Ходачків та Городище Козівського району водій автомобіля «Джілі», громадянин 1979 року народження допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21061», під керуванням двадцятирічного жителя селища Козлів. Внаслідок ДТП водія автомобіля «ВАЗ-21061» з травмами середнього ступеню важкості шпиталізовано до Козівської центральної районної клінічної лікарні.

Для допомоги в ліквідації наслідків дорожньо-транспортної події залучався черговий караул 18-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління. Рятувальники деблокували з понівеченого авто потерпілого та передали його працівникам швидкої медичної допомоги, а також провели заходи, спрямовані на запобігання займання пального, пролитого внаслідок ДТП.

11 січня о 00:30 у м. Тернопіль на вул. Микулинецькій, 69, водій автомобіля «Славута», громадянин 1985 року народження, допустив зіткнення з бульдозером, який розчищав сніг на вулицях міста. Внаслідок ДТП потерпілого водія легкового автомобіля з переломом правої ключиці шпиталізовано до І-ї міської лікарні Тернополя.

Для допомоги в ліквідації наслідків дорожньо-транспортної події залучався черговий караул аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління. Рятувальники деблокували з понівеченого авто потерпілого та передали його працівникам швидкої медичної допомоги, а також провели заходи, спрямовані на запобігання займання пального, пролитого внаслідок ДТП.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ