У 2015 році Тернопільщина прийняла найбільшу кількість іноземних послів

У 2015 році Тернопільщина прийняла найбільшу кількість іноземних послів

12.01.16 16:16 0 683
Протягом 2015 року область прийняла велику кількість іноземних послів. Зокрема, відвідали наш регіон Посли Республіки Вірменія, Ірану, Держави Ізраїль, Канади, Хорватії та іноземних дипломатів, генеральних та почесних консулів.

12 травня 2015 року Тернопільщину відвідало 11 почесних та 3 Генеральні консули з метою участі у круглому столі на тему “Перспективи розвитку Тернопільщини – інвестиційний аспект”. Під час проведення заходу відбувся обмін досвідом щодо ефективного залучення інвестицій та зниження інвестиційних ризиків для підприємств області, а також встановлення ділових контактів з виробниками експортноспроможної продукції. Крім цього, за домовленістю в рамках даної зустрічі для 194 дітей сімей військовослужбовців Тернопільської області, які беруть участь в бойових діях на території проведення антитерористичної операції на сході України організовано відпочинок за кордоном.

08-09 жовтня 2015 року у м. Тернопіль проведено засідання Міжнародного трейд - клубу в Україні в ході якого дипломати з 12 країн світу ознайомилися з економічним потенціалом Тернопільської області, встановили ділові контакти з місцевими підприємцями. В рамках заходу було проведено двосторонню зустріч іноземних дипломатів - членів Міжнародного трейд-клубу з суб'єктами господарювання області, що є ініціаторами пропозицій щодо налагодження та розширення економічного співробітництва, у форматі В2В. Також, члени трейд–клубу відвідали провідні підприємства Тернопільської області з метою ознайомлення з їх експортним потенціалом та виробничими потужностями.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині виявили ...

КОМЕНТАРІ