На Хмельниччині рятувальники закликають мешканців дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті

На Хмельниччині рятувальники закликають мешканців дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті

12.01.16 12:09 0 624
З метою запобігання виникненню пожеж, попередженню загибелі і травмуванню на них людей в зимовий пожежонебезпечний період, працівниками Красилівського районного сектору постійно проводиться робота щодо навчання населення правилам пожежної безпеки у побуті.

Так, 11 січня співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій області спільно із соціальними працівниками здійснили інформаційно-роз’яснювальну роботу серед багатодітних, опікунських, малозабезпечених сімей та інших соціально незахищених категорій, які проживають на території Щиборівської сільської ради.

Під час відпрацювання рятувальники нагадали громадянам про важливість повсякденного дотримання правил пожежної безпеки у побуті, адже найпоширенішою причиною виникнення пожеж залишається людський фактор. Крім того, працівники рятувальної служби роздали громадянам листівки-пам’ятки та їм роз’яснили правила пожежної безпеки під час користування пічним опаленням. Разом з цим, рятувальники не оминули й тему переохолодження та обмороження, яка є досить актуальною у зимовий період. Громадянам були надані цінні поради, як уникнути неприємностей і зберегти своє здоров’я.

Всі мешканці, до яких завітали рятувальники, пообіцяли виконувати настанови, адже завдяки цьому можна запобігти біді.

Красилівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ