На Хмельниччині рятувальники проводять профілактичні рейди на водоймах району

На Хмельниччині рятувальники проводять профілактичні рейди на водоймах району

12.01.16 09:34 0 622
З метою запобігання виникнення нещасних випадків на льоду, співробітники Білогірського районного сектору проводять попереджувальні заходи - відвідують місця масового перебування людей на кризі, проводять роз’яснювальні бесіди із рибалками та вручають пам’ятки та листівки застережливого характеру.

Так, в період з 6 по 11 січня, проведені профілактичні рейди на водоймах Квітневської, Вікнинської та Мокроволянської сільських рад Білогірського району. Під час заходів рятувальники проводили бесіди з населенням та розповсюджували листівки з правилами поведінки під час перебування на водоймах в зимовий період. Також усім громадянам, які перебували на кризі, наголосили, що різка зміна температури повітря, яка спостерігається останнім часом, може призвести до зменшення товщини льоду, а це, у свою чергу, підвищує небезпеку перебування на льоду.

Працівники Служби порятунку й надалі проводитимуть роз’яснювальну роботу щодо заходів безпеки під час перебування на кризі у кожному районі Хмельницької області. Будьте обережні на льоду, бережіть своє життя та здоров’я!

Білогірський районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ