На Хмельниччині рятувальники ліквідували пожежу придорожнього кафе

На Хмельниччині рятувальники ліквідували пожежу придорожнього кафе

12.01.16 09:14 0 654
10 січня о 18:35 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу придорожнього дерев’яного кафе на вул. Львівське шосе біля зупинки «Катіон», що в обласному центрі. До Служби порятунку «101» один за одним почали надходити дзвінки від громадян, які перебували неподалік.

За підвищеним номером виклику до місця події невідкладно прибули шість відділень 1-го Державного пожежно-рятувального загону міста Хмельницький, які оперативно приступили до виконання своїх обов’язків. Гасіння пожежі ускладнювалось великим горючим навантаженням. Через сильне задимлення та високу температуру вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання і зору.

Існував великий ризик для життя бійців, оскільки у палаючому приміщенні знаходились кисневі балони, про які ніхто не повідомив. Крім того, на момент виникнення пожежі у приміщенні кафе знаходились люди, які самостійно покинули палаюче приміщення.

Ще до прибуття вогнеборців вогонь поширився на площу 120 кв. м, адже будівля кафе – повністю дерев’яна. Пожежу вдалось локалізувати о 18:51, а ліквідувати о 19:07.

Загалом до ліквідації пожежі було залучено 6 одиниць техніки та 24 чоловіки особового складу.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

На пожежі нещасних випадків не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: На ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ