Чернівецька область: за останні 3 доби сталося 7 пожеж,на одній з яких загинув чоловік

Чернівецька область: за останні 3 доби сталося 7 пожеж,на одній з яких загинув чоловік

12.01.16 14:54 0 597
За останні 3 доби у Чернівецькій області виникло 7 пожеж, на одній з яких загинула людина. Трагедія сталася 9 січня в селі Вашківці Сокирянського району. Загорання виникло в житловому будинку, в якому проживав домовласник 1949 року народження. Пожежу виявив знайомий, який вранці прийшов до будинку. Він побачив, що з вікна будинку виходить дим. Чоловік зайшов всередину і виявив тіло домовласника вже без ознак життя. На жаль, через запізніле виявлення пожежі допомогти людині вже не було змоги. Оскільки площа пожежі була незначною, за допомогою підручних засобів людям вдалося самотужки ліквідувати пожежу. Вогнем пошкоджено ліжко, речі домашнього вжитку. Попередньою причиною виникнення пожежі є необережне поводження з вогнем під час паління самим загиблим домовласником.

Ще 2 пожежі виникли в Чернівцях, в обох випадках горіли житлові будинки. Так, 8 січня по вул. Сагайдачного сталася пожежа на горищі будинку, а 9 січня по вул. Чорновола виникла пожежа в підвалі двоповерхового житлового будинку. В обох випадках рятувальники, які виїжджали на місце події, оперативно ліквідовували пожежу, завдяки чому від знищення були врятовані 2 житлові будинки.

Всього з початку року в Чернівецькій області виникло 39 пожеж, на яких загинула 1 людина. Більшість пожеж виникло в житловому секторі через ігнорування правил безпеки самими людьми. Управління ДСНС звертається до громадян: дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Це дозволить зберегти ваше життя та здоров’я!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ