У Рівненській області працівники поліції працюють у посиленому режимі (+фото)

У Рівненській області працівники поліції працюють у посиленому режимі (+фото)

12.01.16 14:00 0 954


У зв'язку зі складними погодними умовами поліцейські, які здійснюють нагляд за безпекою дорожнього руху, працюють у посиленому режимі. Основним завданням правоохоронців є забезпечення безперешкодного проїзду дорогами області та попередження аварійності.

З метою недопущення дорожньо-транспортних пригод на території області та забезпечення безпеки дорожнього руху залучено максимальну кількість особового складу поліцейських. Особлива увага правоохоронців приділяється дорогам державного значення. Під час патрулювання доріг працівники поліції надають всебічну допомогу усім учасникам дорожнього руху, які внаслідок погіршення погодних умов опинилися у складній ситуації. Крім того, правоохоронці проводять роз'яснювальну роботу щодо неухильного дотримання вимог ПДР.

Всіх, хто потрапив у скрутне становище через негоду і потребує допомоги просимо інформувати працівників поліції, що здійснюють нагляд за безпекою дорожнього руху за телефоном чергової частини відділу управління превентивної діяльності ГУНП в Рівненській області 0362 63-58-21.

Відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Житомирщина: в області ...

КОМЕНТАРІ