Вінницька область: рятувальники за добу п’ять разів виїздили на ліквідацію пожеж

Вінницька область: рятувальники за добу п’ять разів виїздили на ліквідацію пожеж

13.01.16 19:09 0 747
Протягом доби на території Вінницької області було зареєстровано п’ять випадків загорань різного рівня. Одне із них забрало життя 49-річного чоловіка.

Службу порятунку «101» м.Гайсин про факт загорання повідомили 11 січня о 9:40. По прибуттю на місце події рятувальниками було встановлено, що пожежа виникла вночі й через відсутність кисню самоліквідувалася. Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил експлуатації електропобутових приладів.

Цієї ж доби, 12 січня о 02:54 в Службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на станції Бар на вул.Кармелюка,1 горить ТОВ Барський «Птахокомбінат».

О 02:55 на виклик було направлено одразу два відділення Державної пожежно-рятувальної частини міста у складі шести чоловік особового складу.

Бійці Служби порятунку під час розвідки встановили, що вогнем охоплено дах побудованої окремо від приміщень виробництва роздягальні площею 300 кв.м.

О 03:30 на допомогу рятувальникам на одній одиниці техніки прибула добровільна пожежна команда з ТОВ «Ераргейн» у складі двох вогнеборців.

Силами бійців ДСНС пожежу вдалося локалізувати о 03:53, а повністю ліквідувати о 04:49.

Внаслідок загорання вогнем було знищено шиферне покриття по дерев’яній обрешітці на площі 300 кв.м.

Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі.

ГУ ДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: м. Вінниця: у господарчій ...
Наступна новина: Вінницького імпортера ...

КОМЕНТАРІ