Громадська організація «СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ» запрошує усіх бажаючих взяти участь у III Всеукраїнському конкурі есе «Я - європеєць» (+фото)

Громадська організація «СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ» запрошує усіх бажаючих взяти участь у III Всеукраїнському конкурі есе «Я - європеєць» (+фото)

13.01.16 16:10 0 630
Посольство Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» у листопаді 2015 року – березні 2016 року проводять III Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць».

Конкурс проводитиметься серед учнів 8-11 класів загальноосвітніх шкіл і вихованців позашкільних начальних закладів, членів дитячих і молодіжних громадських організацій України.

Варто зазначити, що у 2013-2015 роках автори кращих робіт були запрошені та відвідали Литовську Республіку, під час поїздки взяли участь у презентації діяльності Європейського молодіжного парламенту, сейму Литовської Республіки, відвідали навчальні заклади, ознайомилися з культурною спадщиною Литви та Польщі.

Також, переможці III Всеукраїнського конкурсу есе «Я - європеєць» у 2016 році нагороджуватимуться дипломами і цінними подарунками. За рішенням журі конкурсу автори кращих робіт, за можливості, будуть запрошені до участі у міжнародній поїздці до Литовської Республіки в рамках культурного обміну. Фінал конкурсу відбуватиметься у березні 2016 року у місті Києві.

Положення.docx

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі триває ...

КОМЕНТАРІ