У Волинській області рятувальники продовжують просвітницькі заходи щодо навчання населення правилам пожежної безпеки у побуті

У Волинській області рятувальники продовжують просвітницькі заходи щодо навчання населення правилам пожежної безпеки у побуті

13.01.16 11:00 0 610
12 січня працівники Іваничівського районного сектору Управління ДСНС України у Волинській області здійснили профілактичне відпрацювання житлового сектору в смт Іваничі для навчаня громадян правил пожежної безпеки.

В ході роз'яснювального рейду рятувальники закликали жителів селища приділити максимальну увагу дотриманню протипожежних правил під час обігріву помешкань, експлуатації електрообладнання. Особливу увагу співробітники ДСНС зосередили на помешканнях, де проживають одинокі громадяни літнього віку та особи, які опинилися у складних життєвих обставинах. З дозволу господарів рятувальники вивчали протипожежний стан помешкань, а виявляючи неполадки, рекомендували способи їх усунення.

Крім того, у зв'язку з різким пониженням температури працівники ДСНС застерегли громадян від тривалого перебування на морозному повітрі та нагадали, як запобігти переохолодженню та обмороженням.

Під час відпрацювання рятувальники розповсюдили серед населення листівки з правил безпеки та дій на випадок надзвичайних ситуацій, порядку виклику служб екстреного реагування.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Обустройство детской ...

КОМЕНТАРІ