У Тернополі презентували роботу нової медичної амбулаторії

У Тернополі презентували роботу нової медичної амбулаторії

13.01.16 10:48 0 600
На просп. С.Бандери, 72 вже розпочала прийом пацієнтів нова амбулаторія загальної-практики сімейної медицини. Наразі у новій амбулаторії працюють 27 медичних працівників, які обслуговують понад 20 тисяч тернополян з мікрорайону «Східний».

Амбулаторія забезпечена медичною апаратурою та обладнанням, які дають можливість проводити на місці аналіз крові, аналіз сечі, ЕКГ, визначати рівень цукру та холестерину, насичення крові киснем, гостроту зору. У маніпуляційному кабінеті, за призначенням лікаря, пацієнт відразу зможе отримати необхідне лікування, а для зручності пацієнтів створена інформаційна система черговості прийому пацієнтів.

Міський голова Сергій Надал зазначає, що кожного року міська рада виділяє кошти на програму «Здоров’я тернополян», у рамках якої намагається створити максимальні комфортні умови для відвідування мешканцями медичних закладів.

«Починаючи із 2011 року ми кожного року відкриваємо у місті амбулаторії сімейної медицини, які розміщенні максимально близько до місць проживання тернополян. Відтак, уже раніше було відкрито амбулаторії на вул. Петриківська, 25А, на бул. Куліша, на вул. Бродівській і роботи у цьому напрямку будуть продовжуватися», - розповів очільник Тернополя.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ