Тернопільщину відвідали представники компанії „Consulting Grzegorz Schmidt”.

Тернопільщину відвідали представники компанії „Consulting Grzegorz Schmidt”.

13.01.16 11:54 0 603
Тернопільщину відвідали представники компанії „Consulting Grzegorz Schmidt”. 12 січня в обласній державній адміністрації тимчасово виконувач обов`язки заступника голови обласної державної адміністрації Іван Бабійчук зустрівся з власником компанії „Consulting Grzegorz Schmidt” (Арбітр Міжнародного Арбітражного Суду) Грегором Шмідтом, віце-президентом компанії Олександрою Петрус-Шмідт та власником агрохолдингу Богуславом Френсісом Богуславським.

Метою візиту було започаткування співпраці в сфері підвищення кваліфікації державних службовців, налагодження міжнародного співробітництва на рівні: селище-гміна, район-повіт.

«Я переконаний, що досвід проведення адміністративно-територіальної реформи у Польщі буде корисним для України і Тернопільщини зокрема, - констатував Іван Бабійчук. – Наразі ми впроваджуємо перший етап, в області створено 26 об`єднаних територіальних громад, які з 1 січня працюють в новому законодавчому полі. Ми зацікавлені у проведенні навчань для новообраних голів об`єднаних територіальних громад, адже це, як ніколи, актуально і дуже потрібно. А обласна державна адміністрація буде підтримувати ваші ініціативи у цій сфері».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ