У Хмельницькій області новоушицький район. Подарунки воїнам-землякам до різдвяних свят

У Хмельницькій області новоушицький район. Подарунки воїнам-землякам до різдвяних свят

13.01.16 14:41 0 642
Напередодні новорічно-різдвяних свят, які традиційно святкують у колі найрідніших людей, особливо хочеться підтримати тих, хто, захищаючи нашу країну, знаходиться далеко від своїх рідних і близьких.

Тому до свята Різдва Христового військовослужбовці-земляки, які проходять службу в зоні проведення антитерористичної операції, отримали черговий гуманітарний вантаж від наших волонтерів.

Доставку вантажу на власних автомобілях здійснювали М.Савіцький та В.Бакуменко, крім цього супровід забезпечували П.Мазур та В.Ухатюк.

Продукти харчування, солодощі, теплий одяг, шкарпетки, предмети особистої гігієни, мінеральну воду, бензопилу в комплекті з мастилами, дитячі малюнки, передачі від рідних, за місцем проходження служби отримали земляки із Вільхівця, Комунару, Отрокова, Струги, Тимкова, Нової Ушиці, Браїлівки, Ставчан, Рудковець, Хребтієва.

Щирі слова вдячності як від наших земляків, так і від військовослужбовців з інших регіонів, передаємо всім, хто долучився і прийняв участь у формуванні гуманітарного вантажу. Велика подяка підприємцям та фізичним особам за надану фінансову підтримку. Кошти були витрачені на організацію поїздки, придбання пального, продуктів харчування, цигарок, теплого одягу, предметів особистої гігієни.

Приємно, що жителі нашої територіальної громади не залишаються осторонь і продовжують активно підтримувати захисників територіальної цілісності нашої держави. Адже лише завдяки нашій згуртованості і небайдужості ми зможемо здобути довгоочікувану перемогу.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Вінничина: з початку ...

КОМЕНТАРІ