В Чернівецькій області рятувальники розповіли школярам про небезпеку виходу на тонку кригу

В Чернівецькій області рятувальники розповіли школярам про небезпеку виходу на тонку кригу

13.01.16 10:53 0 629
З метою недопущення нещасних випадків з людьми на кризі працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області проводять різноманітні попереджувальні заходи. Важливе значення при цьому приділяється інформаційно-роз’яснювальній роботі з підростаючим поколінням. Наприклад, 12 січня рятувальники провели урок з правил безпеки для учнів 6 та 7 класів Чернівецької загальноосвітньої школи № 22, яка знаходиться в обласному центрі по Бульварі Героїв Сталінграду. Урок проводився на тему: «Безпечний відпочинок на льоду. Небезпека виходу на тонку кригу». Дана тема була обрана не випадково, оскільки поруч із навчальним закладом знаходиться озеро і чимало школярів полюбляють проводити свій вільний час неподалік.

На початку заходу працівники Управління ДСНС нагадали, що через підвищення температури повітря крига на водоймах краю поступово тане і, як наслідок, несе в собі значну загрозу для життя людини. Тому рятувальники звернулися до учнів із закликом в жодному разі не виходити на лід та розповідати про цю небезпеку всім своїм знайомим. «Потрібно розуміти, що жодні розваги чи улюблене хобі не варте того, щоб ризикувати власним життям та здоров’ям» – звернулися рятувальники до школярів. Фахівці Управління ДСНС детально розповіли учням яких правил безпеки потрібно дотримуватися під час відпочинку на кризі, як правильно допомогти тому, хто провалився під лід, а також продемонстрували спеціальні відеоролики, що дозволить дітям краще запам’ятати поради рятувальників.

Насамкінець заходу працівники Управління ДСНС відповіли на численні запитання дітей та вручили пам’ятки і листівки вчителям для їхнього подальшого користування в ході навчального процесу.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ