Тернопілля: збірна Управління ДСНС області стала срібним призером за підсумками комплексного заліку «Динаміада-2015»

Тернопілля: збірна Управління ДСНС області стала срібним призером за підсумками комплексного заліку «Динаміада-2015»

15.01.16 08:51 0 558
13 січня 2016 року відбулась шоста звітно-виборча обласна конференція Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» України. На заході розглянули діяльність організації протягом 2015 року та визначили основні напрямки на поточний рік. Також підвели підсумки загальнокомандного заліку обласних комплексних змагань за програмою «Динаміада - 2015» та відзначили кращих спортсменів, тренерів та громадський актив. З позитивного боку було оцінено й колектив Управління ДСНС України у Тернопільській області.

Збірна пожежно-рятувальної служби області показала хороші спортивні результати, продемонструвала відміні бійцівські якості та здатність до кінця боротися за перемогу. У 2015 році представники Служби порятунку ставали неодноразовими призерами серед збірних ФСТ «Динамо» з різних видів спорту. Зокрема в активі рятувальників другі загальнокомандні місця з волейболу та боротьби самбо, та третє з гирьового спорту. Ряд представників збірної У ДСНС відзначились в індивідуальних заліках. Зокрема, пожежний-рятувальник ДПРП-21 сержант служби цивільного захисту Володимир Довгошия здобув першість у змаганнях з гирьового спорту (у ваговій категорії до 64-х кг). Начальник караулу ДПРЧ-12 капітан служби цивільного захисту Олександр Федьків та провідний інспектор Кременецького РВ Ігор Власюк стали переможцями в боротьбі Самбо, здобувши у своїх вагових категоріях перші місця, а начальник караулу ДПРЧ-4 лейтенант служби цивільного захисту Микола Іванах у даному виді спорту виборов друге місце. В змаганнях з легкоатлетичного кросу серед жінок, фахівець сектора психологічного забезпечення старший лейтенант служби цивільного захисту Катерина Найко здобула почесне третє місце, на дистанції 1000 м.

За підсумками комплексного заліку «Динаміади-2015» переможцем став об`єднаний колектив фізичної культури Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, другу сходинку п’єдесталу посів колектив Управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області, третє місце у збірної Головного управління Державної фіскальної служби. За підсумками, кращих, відзначили кубками та грамотами обласної організації ФСТ «Динамо» України.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ