На Тернопіллі степан Барна оглянув в Бережанах реконструйовану котельню

На Тернопіллі степан Барна оглянув в Бережанах реконструйовану котельню

15.01.16 09:00 0 555
В рамках робочої поїздки в Бережанський район голова облдержадміністрації Степан Барна та народний депутат Тарас Юрик оглянули в Бережанах реконструйовану котельню, у якій встановлено твердопаливний котел.

Котельня знаходиться на балансі комунального підприємства теплових мереж Тернопільської обласної ради «Тернопільтеплокомуненерго» та надає послуги з теплопостачання Бережанському обласному комунальному закладу «Школа-інтернат І-ІІІ ст. з поглибленим вивченням трудового навчання», Бережанській гімназії ім.Б.Лепкого, ЗОШ І-ІІІ ст. №2 та адміністративному будинку Бережанської районної ради.

У 2015 році в рамках реалізації інвестиційних проектів за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку на реконструкцію котельні виділено 744,5 тис.грн. та 82,77 тис. грн. за рахунок співфінансування з місцевого бюджету. Встановлення котла на альтернативному виді палива дає можливість зекономити використання природнього газу від 50 до 75 відсотків та значно покращити послуги з постачання теплової енергії.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: Закарпаття: на Рахівщині ...

КОМЕНТАРІ