В Закарпатській області прокуратурою розпочато кримінальне провадження за матеріалами оприлюдненими у ЗМІ щодо ймовірного хабарництва працівників ДАІ

В Закарпатській області прокуратурою розпочато кримінальне провадження за матеріалами оприлюдненими у ЗМІ щодо ймовірного хабарництва працівників ДАІ

15.01.16 10:21 0 569
Слідчим відділом прокуратури Закарпатської області внесено відомості в ЄРДР та розпочато досудове розслідування за ч.3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою) за матеріалами оприлюдненими у ЗМІ щодо ймовірного хабарництва працівників ДАІ.

В ході моніторингу засобів масової інформації прокуратурою виявлено матеріал під заголовком «Хабарництво закарпатських "поліцейських" на посту ДАІ в селі Велика Копаня фільмували протягом тривалого часу (ВІДЕО)»

Переглянувши відеозапис з сайту, встановлено, що на ньому дійсно зафіксовані випадки, коли водії нібито передають працівникам ДАІ грошові кошти, проте перевірити вказану інформацію можливо лише шляхом досудового розслідування.

Відтак, враховуючи те, що інформація в електронних ЗМІ містить достатньо даних, які можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, прокуратурою внесено відповідні відомості до ЄРДР та розпочато розслідування.

Довідка:

ч.3 ст.368 КК України - прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі 5500 тисяч ...

КОМЕНТАРІ